A társasház teremgarázsában 8, a kertben 2 gépkocsi parkolására van lehetőség,

A földszinten két lakás található, valamint közlekedő, gépkocsi lehajtó, az épület fő bejárata, a lépcsőház és a parkosított udvar.

Az 1-2 emeleteken 3-3 lakás, a 3. emeleten 2 lakás helyezkedik el, az egyik a tetőtérbe építéssel, kétszintes.. Egy földszinti lakástól eltekintve, valamennyi lakáshoz terasz vagy erkély tartozik.

Az épület felépítménye monolit vasbeton szerkezetű, a pillérek között, a homlokzaton 30 cm-s, blokktégla kitöltő falazattal készül.

Lépcső szerkezete monolit vasbeton, a födémektől, falaktól hangszigetelt, elválasztott szerkezetű. Ugyancsak ügyeltünk arra is, hogy a lakásokat elválasztó falak is hangszigeteltek legyenek.  Az épületbe beépítésre kerül 1 db 450 kg teherbírású 6 személyes lift, amely a pincétől a 3. emeletig közlekedik. Itt is fontos szempont a jó hangszigetelés.

Az épület külső nyílászárói hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetek, nyíló vagy bukó-nyíló vasalattal készülnek.

A belső födémek  2 cm vastag hangszigetelő anyag beépítésével készülnek, melyek a felette levő szint kopogó hangját szűrik meg.

A közösségi terek csúszásmentes hidegburkolatúak. A lakások burkolata kerámia padló és csempe oldalfalburkolat, a lakószobák burkolata kiválasztás alatt.» ELÉRHETŐSÉGEINK:
1094 Budapest Angyal u. 31
Tel: (+361) 218-6558
Fax: (+361) 218-6560
E-mail: info@ith-hungary.hu
www.ith-hungary.hu
Győri Anikó: 30/653-8440
Az épület műszaki leírása» A lakások műszaki leírása
» Az épület műszaki leírása
» Elhelyezkedés, lakókörnyezet


» Lakáslista

» Galéria

 CÉGISMERTETŐ


BALÁZS BÉLA U. 3.
KORÁBBI BERUHÁZÁSAINK


BÁRTFAI U. 5/a