Bejárati ajtó: több ponton záródó, a hatósági előírásoknak megfelelő biztonságú, furnérozott, lakkozott felülettel.

Belső ajtók: borovi fenyőből, egyedileg gyártott igény szerint választható üvegezett, félig üvegezett vagy teli ajtó.

Ablakok: A külső nyílászárók hossztoldott, rétegragasztott borovi fenyőből 68 mm-es profilvágással, kettős ollós csapozással, a belső ajtók toldás nélküli borovi fenyőből készülnek.

 Légzárás: A szárnyban körbefutó, három kamrás UV álló, rugalmas gumitömítés

Üvegezés:1.4-es K=4-es float üveg 16-os sín+4-es speciális bevonattal ellátott LC Love üveg.
1.1-es K= mint 11.4-es + argon gázzal töltve

 Vasalat: ROTO E-5-ös vasalat.

 Vízvezetés: Bronz vízvezetővel készül

 Felületkezelés: Milesi vízalapú festékkel, többféle színben 1 alapozó és 2 fedőréteg.

Falak: a falak glettelt, festett felülettel készülnek. Csempeburkolat a fürdőben és a WC-ben mennyezetig, a konyha falain az alsó és a felső bútor elem közti sávban 60 cm szélességben, magyar termékű mázas kerámia, hálóban rakott, azaz nem diagonál burkolás.

Padló: fürdőben, WC-ben, konyhában, előtérben és közlekedőben magyar termékű mázas kerámia, hálóban rakott, azaz nem diagonál burkolás.

A szobák burkolata kiválasztás alatt.

Fürdőszobák, WC-k felszereltsége: Acéllemez beépített fürdőkád belül tűzzománcozva, kívül oldalfallal megegyező hidegburkolattal burkolva, kádtöltő csaptelep sárgaréz krómozott kivitelben Kludi minőségben.

ALFÖLDI-BÁZIS típusú félporcelán mosdó. Mosdó csaptelep sárgaréz krómozott kivitelben Kludi minőségben. .

ALFÖLDI-BÁZIS típusú félporcelán függesztett WC beépített tartállyal és szerelőállvánnyal,  Acryl  WC tető.

A zuhanyozók műanyag zuhanytálcával, eltolható fülkeajtóval, 80x80-as méretben kerülnek kialakításra.

Mosógép csatlakozás a rajzon lévő helyen kerül kiépítésre.

A fürdőszobában, WC-ben, visszacsapó szelepes ventillátor  biztosítja az elszívást (a friss levegőt gravitációs úton biztosítjuk), melynek indítása és késleltetett leállítása a világítás kapcsolóval történik.

Konyha felszereltsége:   A konyhához kapcsolódóan kiépítésre kerül egy szagelszívó rendszer, amely önálló, független minden más lakástól. Így biztonsággal elérhető, a többi lakás konyhájában keletkező levegőtől való elszigeteltség. A konyhában a szagelszívó rendszer csatlakozója található, a szegelszívó berendezés az alapárban nincs benne. 

Fűtés, melegvíz ellátás: Az épületben a lakások radiátorfűtését a tetőtér alatt kialakított kazánházból biztosítjuk, úgy, hogy a lakások egyedi hőmennyiségmérővel vannak felszerelve. A radiátorok szabályozhatóságát termosztatikus szelepek biztosítják.  A meleg víz ellátást szintén a kazánházból biztosítjuk egy cirkulációs rendszeren keresztül, mely azt jelenti, nem kell hosszasan folyatni a „meleg”vizet míg az ténylegesen meleg lesz.

Ez a kialakítás számtalan előnnyel jár: üzemeltetés tekintetében költségkímélő, nem foglal helyet a lakásokban, használata energiatakarékos, biztonságos, kisebb a vízigénye.

Klíma: Minden lakásba kiépítésre kerül a klímahely, elektromos-, és csőcsatlakozással, de klíma gép nem kerül felszerelésre. Ez később a tulajdonos megrendelésére történhet meg.A lakások műszaki leírása


» A lakások műszaki leírása
» Az épület műszaki leírása
» Elhelyezkedés, lakókörnyezet» Galéria

 


CÉGISMERTETŐ


KORÁBBI BERUHÁZÁSAINK
» ELÉRHETŐSÉGEINK:
1094 Budapest Angyal u. 31
Tel: (+361) 218-6558
Fax: (+361) 218-6560
E-mail: info@ith-hungary.hu
www.ith-hungary.hu
Győri Anikó: 30/653-8440

BALÁZS BÉLA U. 3.

BÁRTFAI U. 5/a