» Galériák
Vissza az ITH főoldalára
» ELÉRHETŐSÉGEINK:
1094 Budapest Angyal u. 31
Tel: (+361) 218-6558
Fax: (+361) 218-6560
E-mail: info@ith-hungary.hu
www.ith-hungary.hu
Győri Anikó: 30/653-8440

» A lakások műszaki leírása
» Az épület műszaki leírása
» Elhelyezkedés, lakókörnyezet» Friss hírek a                  -on 


Az épület műszaki leírása

Az épületbe az MSZ előírásainak megfelelő, illetve tanúsítvánnyal ellátott anyagok kerülnek beszerelésre.

Az alkalmazott hőszigetelésnek, az építési technológiának és a tetőn elhelyezésre kerülő napkollektoroknak köszönhetően a lakások „A” kategóriás energetikai tanúsítvánnyal rendelkeznek majd.
Az erről készült tanúsítványt használatbavételkor adjuk át!

A pince szinten épül a társasház teremgarázsa, ahol a lakások számának megfelelő gépkocsi parkolóhely valamint néhány tároló található. Kerékpárral érkezve  nem szükséges azt a lakásba/erkélyre felcipelni, a garázslejárón kényelmesen legurulva, a szintén ezen a szinten található közös kerékpártárolóban hagyható.

A földszinten kialakítandó helyiségek végleges funkciójára, egy későbbi időpontban születhet döntés. Ettől függően lehetnek lakások, irodák. Ezen a szinten található a tágas, rámpával ellátott bejárat és a háztartási szemét gyűjtésére alkalmas helyiség, amely megfelelő nagyságú a hulladék szelektív módon történő gyűjtésére.

A lift teherbírása 1000 kg, nagyméretű fülkével, hogy babakocsival is kényelmesen lehessen beszállni, illetve alkalmas bútorszállításra is. Akusztikai okok miatt a lépcsőház és a liftház az emeleteken az épület egyéb szerkezeteitől dilatációval kerülnek elválasztásra.

A biztonság és kényelem miatt a társasház bejárati ajtajainál (földszinti főbejárat és garázs felőli bejárat) kulcsok helyett Proximity érintőszenzoros ajtónyitót alkalmazunk. A közös területek (lépcsőház, teremgarázs)  tűzvédelmi előírások szerinti helyein, az előírt tűzállósági határértékű tűzgátló ajtók kerülnek beépítésre.

Az I-VI. emeleteken, emeletenként 5-8, a tetőtérben 3 lakás helyezkedik el. A lakások egy részéhez terasz is tartozik.

Tervezett lakásméret kategóriák (erkély területe ½ vel figyelembe véve): 33-40 m2, 40-55 m2 , 73-80 m2, és 100 m2 feletti.

A lakások amerikai konyhás megoldásúak (nappali + konyha egy légtérben).

 Az épület külső megjelenésében modern, ugyanakkor a környezethez is illeszkedő.

Az utcai homlokzaton az  I. emeletig kőburkolat, a többi szinten és a belső – udvari – homlokzaton  vakolt festett felületek váltakoznak a terven szereplő színben.

Az épület tervezett szerkezetei

Az épület lemezalapon, vasbeton pinceszinti falszerkezeten monolit vasbeton. födémekkel, vasbeton pillérekkel, 30 cm-es vastag vázkerámia falazattal kerül kialakításra.

Falazatok: A felmenő szerkezetek teherhordó,  20-35 cm vastagságú  vasbeton szerkezetekből, a hézagkitöltő falazat 30 cm-es vastagságú Porotherm vázkitöltő falazatból készülnek. A nyílások áthidalása monolit és előre gyártott áthidaló gerendákkal készül.

Födémek: A födémek monolit vasbeton szerkezetűek. A födém és vb pillérek, falak külső oldalán  hőszigetelés kerül elhelyezésre.

Tetőszerkezet: A tetőszinti épületrész monolit vasbeton szerkezetű cserép és részben bádog fedéssel.

Szigetelések: A csapadék elleni szigetelést a tetőszerkezeteken cserépfedés, fémlemezfedés biztosítja. A falak külső síkjára nem éghető anyagú  hőszigetelés kerül.

A padlókban, kopogó hang ellen, 1 réteg lépésálló úsztatóréteget alkalmazunk.

Belső válaszfalak: A belső akusztikailag emelt követelményű falszerkezetek hanggátló Porotherm 24-30 téglából, az egyéb belső válaszfalak 10-es Porotherm válaszfallapokból  vagy 2 x 2 rétegű gipszkarton szerkezetből készülnek.
CÉGISMERTETŐ


KORÁBBI BERUHÁZÁSAINK

BALÁZS BÉLA U. 3.BÁRTFAI U. 5/a