» Galériák
Vissza az ITH főoldalára
» ELÉRHETŐSÉGEINK:
1094 Budapest Angyal u. 31
Tel: (+361) 218-6558
Fax: (+361) 218-6560
E-mail: info@ith-hungary.hu
www.ith-hungary.hu
Győri Anikó: 30/653-8440

» A lakások műszaki leírása
» Az épület műszaki leírása
» Elhelyezkedés, lakókörnyezet
» Friss hírek a                  -on 


A lakások műszaki jellemzői

Bejárati ajtó: Erős, több ponton záródó, a hatósági előírásoknak megfelelő biztonságú, furnérozott, lakkozott felülettel.

Belső ajtók: Masonite  Magyarország Kft által forgalmazott Kombi Cherry vagy Makasar típusú. Az egyes márkákon belüli gyári típusok választhatók.

 Ablakok: ThermoSéd típusú, ütésálló, színtartó PVC-ből készülnek, kiváló hő és hangszigeteléssel. Kívül aranytölgy, belül fehér színű. Ötkamrás profilrendszer. Alapüvegezés:4-16-4 mm LOW-E rétegfelépítésű üveg K=1,1 W/m2. Vasalat típusa: SIEGENIA Favorit Si-Line német egy pontos biztonsági vasalat.

Falak: a falak glettelt, fehérre festett felülettel készülnek. Csempeburkolat a fürdőben és a WC-ben, 210 cm magasságig, a konyha falain az alsó és a felső bútor elem közti sávban 60 cm szélességben, Zalakerámia mázas kerámia, hálóban rakott, azaz nem diagonál burkolás.

Padló: fürdőben, WC-ben, konyhában, előtérben és közlekedőben Zalakerámia mázas kerámia, hálóban rakott, azaz nem diagonál burkolás.
A szobák burkolata Standard plusz Klikk típusú, 7 mm-es,31-es kopásállóságú laminált padló

Fürdőszobák, WC-k felszereltsége: Acéllemez beépített fürdőkád belül tűzzománcozva, kívül oldalfallal megegyező hidegburkolattal burkolva, kádtöltő csaptelep sárgaréz krómozott kivitelben Kludi minőségben.

ALFÖLDI-BÁZIS típusú félporcelán mosdó. Mosdó csaptelep sárgaréz krómozott kivitelben Kludi minőségben.

ALFÖLDI-BÁZIS típusú félporcelán függesztett WC beépített tartállyal és szerelőállvánnyal,  Acryl  WC tető.

 Mosógép csatlakozás a rajzon lévő helyen kerül kiépítésre.

A fürdőszobában, WC-ben, visszacsapó szelepes ventillátor  biztosítja az elszívást (a friss levegőt gravitációs úton biztosítjuk), melynek indítása és késleltetett leállítása a világítás kapcsolóval történik.

Konyha felszereltsége: Terv szerinti kiállások elektromos tűzhelyhez és mosogatóhoz. A konyhához kapcsolódóan kiépítésre kerül egy szagelszívó rendszer, amely önálló, független minden más lakástól. Így biztonsággal elérhető, a többi lakás konyhájában keletkező levegőtől való elszigeteltség. A konyhában a szagelszívó rendszer csatlakozója található, a szegelszívó berendezés az alapárban nincs benne.

Fűtés, melegvíz ellátás: Az épületben a lakások radiátorfűtését (acéllemez lapradiátor, a fürdőben törököző-szárítós radiátor) a tetőtér alatt kialakított kondenzációs kazánházból biztosítjuk, úgy, hogy a lakások egyedi hőmennyiségmérővel vannak felszerelve. A radiátorok szabályozhatóságát termosztatikus szelepek biztosítják. A fürdőszobában törököző-szárítós radiátor és a burkolat alatt temperáló fűtés lesz. A meleg víz ellátást szintén a kazánházból biztosítjuk, a lakás leágazásáig cirkulációs rendszeren kerül kiépítésre.

Ez a kialakítás számtalan előnnyel jár: üzemeltetés tekintetében költségkímélő, nem foglal helyet a lakásokban, használata energiatakarékos, biztonságos, kisebb a vízigénye.

Elektromos ellátás:  A lakásokban 1 X 32 A áramfelvétel biztosított. A lakók kérésére, az elektromos teljesítmény növelhető, melynek költsége a vevőt terheli. Érintésvédelmi fí relével fokozzuk a bentlakók biztonságát. Védőcsövek és a kapcsolók elhelyezésével biztosítható minden szobában a világítás kapcsolása, a szoba méretétől függően egy, illetve két lámpakiállási hely csatlakozási lehetőséggel.

 A szobákba egy kapcsoló és három konnektor kerül beszerelésre. A konyhában mennyezeti, illetve munkalapot világító lámpakiállási helyek, a fürdőhelyiségekben mennyezeti és mosdó feletti lámpakiállási helyek lesznek kiépítve. A vizes blokkokban ventillátoros elszívás készül, aminek működése a világítási kapcsolóval reteszelt. A dugaszolóaljzatot a lakók igényeinek megfelelően fogjuk elhelyezni. Külön, teljes leválasztást biztosító, kétpólusú megszakítókkal biztosított leágazása lesz a mosógépnek, mosogatógépnek és az elektromos tűzhelynek. A kapcsolók, konnektorok Prodax típusúak.

A kétszobás lakások minden szobájába, ennél több szobásokba, két szobába telefon dugaljat és tv csatlakozót helyezünk el. Riasztó védőcsövezés is készül minden lakásban.

A kaputelefon felcsengetős, a kapu gombnyomással nyitható.

A kábeltévé kialakításra lehetőség van, a vezetékek minden lakásba bevezetésre kerülnek.

mellett, lehet.

Módosítani lehet: a falfelületeket, padló- és falburkolatokat, csaptelepeket, fürdőszobai berendezéseket. Egyedi klíma is kialakítható, ennek költségeiről külön kell megállapodni.

Nem változtatható: a homlokzat megjelenése, az ablakok, a lakásbejárati ajtó valamint a pillérek helye a házon belül.
CÉGISMERTETŐ


KORÁBBI BERUHÁZÁSAINK

BALÁZS BÉLA U. 3.BÁRTFAI U. 5/a