» Galériák
Vissza az ITH főoldaláraElhelyezkedés, lakókörnyezet

Az utca, a Ferenc teret és a Ferenc körutat összekötő Tompa utca folytatása. A társasház a Ferenc tér mellett épül. Környezetében újonnan épült, illetve a rehabilitáció keretében felújított, több emeletes házak találhatók. A tervezett épület foghíjbeépítés, mely egy zárt kertet hoz létre. 

Az épülő ház jól megközelíthető - a 3-as metró, a 4-6-os és 51-es villamosok pár perc gyaloglással elérhetőek. A Ferenc körút, az Üllői út, a Mester utca és a Duna part is sétatávolságra található.

A környéken több élelmiszer áruház,  kis bolt, éttermek, szállodák üzemelnek. Óvoda, iskola is található a közelben. A Lurdy Ház illetve a Corvin Sétány, valamint a hamarosan nyíló CET bevásárló központok sincsenek messze.

Néhány perc sétára található a Semmelweis Egyetem új, modern oktatási központja, valamint a Corvinus Egyetem illetve az ELTE és a Műszaki Egyetem budai épületei is könnyen és gyorsan megközelíthetőek. 

A Tűzoltó Utcai Gyermekklinika, a Heim Pál Gyermek Kórház, az István Kórház és az Országos Kardiológiai Intézet is pár megállóra található. 

A Ferenc tér mellett, a közeli Bakáts tér és Ráday utca is kedvelt helyszíne kulturális rendezvényeknek a nyári hónapokban. A Természettudományi Múzeum, a Bárka Sznház, a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája pedig még akár gyalog is megközelíthető. 


» ELÉRHETŐSÉGEINK:
1094 Budapest Angyal u. 31
Tel: (+361) 218-6558
Fax: (+361) 218-6560
E-mail: info@ith-hungary.hu
www.ith-hungary.hu
Győri Anikó: 30/653-8440

» A lakások műszaki leírása
» Az épület műszaki leírása
» Elhelyezkedés, lakókörnyezet

 


» Friss hírek a                  -on 
CÉGISMERTETŐ


KORÁBBI BERUHÁZÁSAINK


BALÁZS BÉLA U. 3.Balázs Béla utca 3. nagyobb térképen való megjelenítése


BÁRTFAI U. 5/a